Allégården
Odensevej - Marslev

26.300DKK· Feriehus

Allégården – stor feriebolig til 38 personer.
I den lille landsby Marslev, få kilometer fra Odense, ligger Allégården. Gården er nyligt blevet istandsat og fremstår meget moderne med smagfuld indretning. Boligen indeholder 16 soverum og 6 badeværelser hvoraf et er med spabad. Køkkenet er bl.a. udstyret med 2 komfurer. Der er mange muligheder for aktiviteter såsom airhockey, billard, bordtennis og bordfodbold. Poolrum med swimmingpool, børnebassin og 6 personers spabad. Fitnessrum med flere motionsredskaber. I “Internetcaféen” med 4 computere findes der også en Playstation2 (medbring selv spil). Boligen indeholder 4 opholdsstuer samt en stor spisestue. Den lukkede gårdsplads er anlagt som en stor terrasse med havemøbler og skakspil i stor størrelse. I den parklignende have forefindes trampoliner, gynger, petanquebane og bålplads.

Leje af festlokale
Der er gode muligheder for afholdelse af fest- eller firma arrangementer i festlokalet, hvor der er plads til ca. 120 gæster. Vi gør dog opmærksom på, at der kun er plads til 38 overnattende gæster i boligen.Festlokalet koster kr. 4000,- (inkl. rengøring). Der kan desuden tilkøbes opstilling af borde/stole til kr. 600,- samt opvasker til fest til kr. 200,- pr. time. Kontakt os gerne for yderligere information.

Området
Ejendommen ligger udenfor den lille, hyggelige landsby Marslev kun 7 km fra Odense centrum med bl.a. Odense Zoo og H. C. Andersens barndomshjem. Også ‘H. C. Andersen-skoven’, som er blevet anlagt i anledning af den berømte forfatters 200-års fødselsdag i 2005, er ikke langt herfra.

Book en miniferie
Denne bolig kan bookes online for minimum 3 overnatninger hele året. 1-2 overnatninger kan bookes med ankomst mandag, tirsdag og onsdag ved at kontakte os.

 

Forbrugsoplysninger DKK

El kWh 2,70
Vand m3 75,00
Varme pr. dag 643,00
Se faciliteter…

Faciliteter

Hus Info

Antal personer 38
Husdyr ej tilladt
Husareal 1150 m2
Grundareal 5000 m2
Byggeår 1907
Renoveringsår 2007
Swimmingpool 40 m2
Rygning ikke tilladt
WC 6
Bruser 6
Spabad

Hårde Hvidevarer

Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Fryser 100 L
Komfur
Ovn
Emhætte

Multimedier

TV
Parabol
Dansk tv + TV2
Tysk tv
DVD
Spillekonsol Playstation 2
Internet Gratis Wi-Fi I – mail, surf, Facebook
CD
Radio

Afstande

Afstand strand 15000 m
Afstand indkøb 2500 m
Afstand restaurant 4000 m
Afstand hav 15000 m

Energi / Opvarmning Centralvarme Ekstra

Barneseng
Barnestol
Inkl. rengøring
Bordtennis
Pool/billard
Bordfodbold
Aktivitetshus

Udenfor

Terrasse
Grill
Havemøbler
Sandkasse
Trampolin
Petanque

Egenskaber

Plantegning

Indretning

Beliggenhed

Vedhæftede filer

Kontakt

Din besked er nu sendt.