Hindemae Gods
Hindemaevej, Nyborg - Nordøstfyn

16.430DKK· Feriehus

Hindemae Gods til ferie og festarrangement
Godset Hindemae ligger i idylliske omgivelser med park, skov, å og mose ved landsbyen Ullerslev mellem Nyborg og Odense. Den store hvide hovedbygning blev renoveret i 2013, mens den oprindelige stil blev bibeholdt, bl.a. med synlige bjælker. Boligen er smagfuldt indrettet, og med plads til 22 personer er Hindemae Gods et oplagt sted til ferie for flere familier og naturligvis også til fest- og firma-arrangementer. Der er desuden mulighed for et særskilt arrangement i vinkælderen, hvor der kan være 60 gæster. På Hindemae Gods er der i alt 8 soveværelser med forskellig indretning, 3 badeværelser, det ene med spabad, samt 2 gæstetoiletter. 3 stuer med flot møblement og spisestue i stueetagen. Stort aktivitetsrum med bordfodbold, airhockey, billard, bordtennis og dart. Gå på opdagelse i den store parklignende have med bålsted.

Området
Der er dejlige sandstrande ved de idylliske købstæder Kerteminde og Nyborg. I Ullerslev by er der indkøbsmuligheder. Stedet ligger kun 17 km fra Odense Centrum, som byder på mange spændende seværdigheder og attraktioner, som f.eks. H.C. Andersens Hus, mediemuseet Brandts Klædefabrik, Danmarks Jernbanemuseum, Odense Zoo og meget mere. Fra centrum er det muligt at tage på Åfart, en smuk sejltur langs Odense Å. I det store gågadenet er der mange spændende butikker, caféer og restauranter, og i den gamle bydel er der i sommerperioden daglige, guidede vægterture hver aften. Fra Hindemae Gods er der kun 10 minutters kørsel fra motorvejen.

Book en miniferie
Denne bolig kan bookes online for minimum 3 overnatninger hele året. 1-2 overnatninger kan bookes med ankomst mandag, tirsdag og onsdag ved at kontakte os.

Forbrugsoplysninger (DKK)
El: 2,70 kWh
Vand: 75,00 m3
Varme: 572,00 Per dag
Se faciliteter

FACILITETER

Hus Info

Antal personer 22
Husdyr ej tilladt
Husareal 1200 m2
Grundareal 10000 m2
Byggeår 1750
Renoveringsår 2013
Antal etager i lejemålet 2 stk
Rygning ikke tilladt
WC 5
Bruser 3
Spabad
Badekar
Sauna
Afstande

Afstand strand 9000 m
Afstand indkøb 1500 m
Afstand restaurant 1500 m
Afstand golfbane 10000 m
Afstand hav 9000 m
Energi / Opvarmning

Pejs
Hårde hvidevarer

Opvaskemaskine 2
Vaskemaskine
Kaffemaskine 2
Elkedel
Mikroovn
Køleskab
Fryser 200 L
Komfur 2
Ovn 2
Emhætte
Multimedier

TV
Parabol
Dansk tv
Tysk tv
Svensk tv
Norsk tv
DVD
Internet
CD
Radio
Ekstra

Barneseng 2
Barnestol 2
Inkl. rengøring
Bordtennis
Pool/billard
Bordfodbold
Aktivitetshus
Udenfor

Terrasse
Grill
Havemøbler
Sandkasse
Gynge
Legehus

 

Egenskaber

Beliggenhed

Kontakt

Din besked er nu sendt.